Göreceli Ahmed Efendi'nin ilk parıltıları-1

Zemane ve Göreceli Ahmed Efendi aslen Bolu'nun Güney Felakettin köyünden olabilir. olabilir çünkü ihtimal dünyasında yaşıyoruz.

Evet sevgili gençler..

Bu aralar siz de farkındasınız durumun, web güncemiz senkron kayması yaşıyor, her gün artan deneyimlerimizi sizinle paylaşamıyoruz. Neyse ki teknoloji imdadımiza yetişiyor. MS XPden windows 7'ye zıpladığım için vistada ne vardı ne yoktu bilmiyorum, ama windows 7 beni Ubuntu 6,06 kadar heyecanlandırmayı başardı. tebrik etmek lazım, bu sefer iyi bir iş çıkarmışlar.

Her neyse.. Aşağıdaki bu güzel videoyu, yeni versiyon movie maker ile yapıp program içinden doğruca Youtube'a gönderdim. Bu kadar kolaylaştıktan sonra ilerleyen günlerde yeni paylaşımlarımızı beklemek en doğal hakkınız.

Gerekli malzemeler:
  • 1 Adet müzik, "çok sevdim bunu" ve  "başkalarına dinletmezsem heder olurum, dağlara cikar peder-keşiş olurum" dedirten cinsten
  • 2 adet jenerik yazısı, isim-başlık ve mahlasınız, diger (bilerek g ile yazdım :) bir ifade ile "nickiniz"i içerebilir.
  • 1 Adet mümkünse 400pxden büyük ölçülere sahip 4:3 oranında bir fotoğraf, yoksa da canınız sağolsun ama Google-Images boş durmasın hani.. boy veya portre hatta vesikalık bile olabilir amma ve lakin gelin siz yine de eski gezi-hatıra fotoğrafı formatındaki imajları belleğinizde zaptedin.

Gerisi sizin yaratıcılığınıza kalmış, malzemeleri rastgele saçıverin moviemaker'da, ortaya hoş manzaralar çıkacaktır eminim. Usta yönetmenlerin yöntemi budur, benden duymuş olmayın.
Şşekil 1A aşağıdadır, sade ve hızlı bir şekilde paylaşmak temelinde değerlendirildiğinde, kota dostu latif bir oynaktır kendileri.*


Jan Hanford - Prelude no. 7 piyano solosu



Bu arada Jan Hanford hakkında bir çift kelam etmeyi unutmuşum. Bu hanımefendi hoş soloların olduğu bir albüm çıkarmış vakti zamanında.. 2003'te.. Bu müziğin telif sınırları CC lisansı ile ticari durumlar hariç kaldırılmış. Yani adam uğraşmış didinmiş yapmış, al bunu ister youtube'a at, ister telefonuna melodi yap, eğer yutturusan mezuniyet balosunda çalsın, üzerinden para kazanmadıktan sonra istediğin gibi kullan demiş.

Şarkıda 0:35 ve 1:22'den sonra asansörde aşağı inerken midemi altüst eden heyecan vari garip bi his seziyorum, bilmem nedendir?


*Ubuntu ve Pardus diyenler de mevcuttur.
*Oynak: Movie kelimesinin oynayan film karelerinden geldiğini düşünerek video ve bilimum sinema dünyasının derdine çare olacak yegane kelimemizdir, ayrıca efendim kendisi de Türkçe'dir . :)
Dost ve kardeş hatta özdeş sayfamız birsifirbir'de aynen yer almıştır bu parıltı.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder